Despre noi

Profesionisti in evenimente

Suntem motivați de dragostea și pasiunea noastră pentru evenimente speciale.

DESPRE NOI

Împreună formăm o familie fericită

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractiearhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Militari Residence Ballroom intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes.Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti,a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatianoastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu notepersonale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumareaChefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.


&nbsp &nbsp VEZI MENIUL &nbsp &nbsp

TM1TM1

Ionuț Andrei Piele-Albă

Manager

Cu o experiență vastă în domeniul organizării de evenimente, se bucură de fiecare dată să ofere cele mai bune soluții pentru evenimentele dumneavoastră.

Bogdan-PieleBogdan-Piele

Bogdan Piele

Executiv Chef

Unul dintre cei mai buni bucătari ai țării noastre. Creativ, pasionat și foarte dedicat meseriei sale, Bogdan Piele caută tot timpul excelența în tot ceea ce face. Preparatele sale îl descriu cel mai bine.

POPESCU-ALEXANDRA-IULIA–DIRECTOR-S.C.POPESCU-ALEXANDRA-IULIA–DIRECTOR-S.C.

Alexandra Popescu

Administrator

Tânără dar cu o experiență bogată în administrarea afacerilor Alexandra este o fire spontană, pragmatică și orientată către rezultat.

Ana-Maria-Petre—Marketing-ExecutiveAna-Maria-Petre—Marketing-Executive

Ana Maria

Social Media Manager

Pasionată de domeniul online și de platformele de socializare, Ana Maria te ține tot timpul informat cu privire la activitățile centrului nostru de evenimente.

OUR VALUES
GOURMET FOOD
OUR VISION

Naturally Delicious

Quisque eget odio ac lectus vestibulum faucibus eget in metus. In pellentes queros faucibus sert vestibulum. Nulla at nulla justo, eget luctus tortor. Duis aliquet egestas purus in blandit.


&nbsp &nbsp VIEW MORE &nbsp &nbsp

Simple, Tasty Recipes

Praesent id metus massa, ut blandit odio. Proin quis tortor orci. Etiam at risus et justo dignissim congue. Donec congue lacinia dui, a porttitor lectus simitur estiod.


&nbsp &nbsp VIEW MORE &nbsp &nbsp

Eating Healthy Is Easy

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut. Duis aliquet egestas purus in blandit.


&nbsp &nbsp VIEW MORE &nbsp &nbsp

VALORILE NOASTRE

Evenimente organizate cu iubire & pasiune

Dragostea și pasiunea pentru evenimentele private ne-au unit într-o echipă omogenă de oameni creativi, profesioniști, dedicați meseriei. Vă așteptăm în locațiile noastre pentru a vă bucura de evenimente de neuitat.

Cei mai buni bucatari

Text despre bucatari. Text, text, text, text, text si iar text, si iar text, si iar text, text, text.

Executiv Chef  Bogdan Piele

Chef Marius

Chef Ioana

Chef  NUME PRENUME

Chef  NUME PRENUME

Specializat in text & si text

Expert in text, text & si text

Specialist in & text si text

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana GromanLoredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharianeluta zaharia
Neluța Zaharia