Centru de evenimente

Militari Residence Ballroom

2000 LOCURI

Dispunem de 6 saloane ultra moderne.

Centrul de evenimente dispune de 6 săli spațioase și elegante dotate cu sistem de sonorizare și lounge bar.
De asemenea, vă putem oferi o serie de decorațiuni deosebite, cu ajutorul cărora aducem evenimentelor dumneavoastră un plus de eleganță și stil. Meniurile sunt variate și pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Militari Residence Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor: nunți, botezuri, conferințe și petreceri corporate. Centrul cuprinde 6 saloane cu capacități de la 100 până la 600 de locuri având acces la pacare. Militari Residence Ballroom este conceput dintr-un ansamblu de 2 corpuri de clădire, două piscine exterioare si una interioară, parcare aferentă fiecărei sali, ce oferă posibilitatea organizării tuturor tipurilor de evenimente.

SALA PARIS

Salonul Paris este alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viața dumneavoastra, dar este mai cu seama un salon care beneficiaza de elemente de decor ce induc farmecul parizian cu al sau aer chic si romantic.

SALA NEW YORK

New York este un salon inaugurat recent, in care rafinamentul si eleganta se vor imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.

SALA AQUA

Sala Aqua este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu pana la 250 de invitati. Cu o cromatica de inspiratie romantica si cu un design modern, sala Aqua ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

SALA DIAMOND

Sala Diamond este locatia ideala pentru evenimentele grandioase, avand o capacitate de pana la 400 de invitati.
Cu un design maiestuos, Sala Diamond este o sala a oglinzilor, reflexia diamantelor si sclipirilor pretioase ale cristalelor ce coboara din tavanul somptuos.

SALA LONDRA

Sala Londra, proaspat renovata si redecorata, va intampina intr-un nou decor elegant si rafinat, cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste.

SALA VIENA

Sala Viena, care cu al sau aer regal ne duce cu gandul la valsul vienez,

este alegerea potrivita pentru evenimentele de familie mai restranse.

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia