Servicii

Servicii oferite

Centru de evenimente

2000 LOCURI

Dispunem de 6 saloane ultra moderne.

Centrul de evenimente dispune de 6 săli spațioase și elegante dotate cu sistem de sonorizare și lounge bar.De asemenea, vă putem oferi o serie de decorațiuni deosebite, cu ajutorul cărora aducem evenimentelor dumneavoastră un plus de eleganță și stil. Meniurile sunt variate și pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Militari Residence Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor: nunți, botezuri, conferințe și petreceri corporate. Centrul cuprinde 6 saloane cu capacități de la 100 până la 600 de locuri având acces la pacare. Militari Residence Ballroom este conceput dintr-un ansamblu de 2 corpuri clădire, două piscine exterioare si una interioară, parcare aferentă fiecărei sali, ce oferă posibilitatea organizării tuturor tipurilor de evenimente.


&nbsp &nbsp VEZI CUM AJUNGI AICI &nbsp &nbsp

PETRECERI & EVENIMENTE

De la prezentări de modă până la lansari de carte: Militari Residence Ballroom deține toate caracteristicile pentru a îndeplini condițiile organizării unor astfel de evenimente.


VEZI MENIUL

NUNȚI & BOTEZURI

Este un moment unic! Te ajutăm să-ți îndeplinești dorința pentru ca unul dintre superlativele cu care te vei mândri va fi chiar Militari Residence Ballroom.


VEZI MENIUL

PETRECERI CORPORATE

Oferă angajaților companiei tale un eveniment în condițiile pe care le merită. Fie că este vorba de un team building sau o petrecere tematică, Militari Residence Ballroom îți stă la dispoziție cu toate elementele pentru a fi pe deplin mulțumit.


VEZI MENIUL

CONFERINȚE

Avem pentru tine locul ideal, fie că trebuie să organizezi o conferință științifică, fie o conferință de presă. Militari Residence Ballroom este un centru de evenimente care îți oferă un spațiu generos și toate elementele ce îți sunt necesare.


VEZI MENIUL

TRAINING

Ai pregătit angajaților tăi posibilitatea de a dobândi noi cunoștiințe sau abilități pentru a deveni mai eficienți în atribuțiile lor. Pune-le la dispoziție un spațiu în care să se simtă confortabil: vino la Militari Residence Ballroom.


VEZI MENIUL

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana GromanLoredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharianeluta zaharia
Neluța Zaharia