fbpx

Livrari la domiciliu

Aqua Garden Militari Residence Delivery aduce cele mai delicioase preparate culinare direct la tine acasă! Si pentru ca stim cat de mult iubesti produsele noastre, ti-am pregatit o SUPER OFERTA: la 3 pizza comandate, primesti una gratis! BONUS: livrarea este GRATUITA #Staiincasa si comanda la numerele de telefon: 📞0763 615 833 / 0727 634 450

#Staiincasa si comanda la numerele de telefon: 📞0763 615 833 / 0727 634 450

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button