fbpx

Servicii oferite

Centru de evenimente

2000 LOCURI

Dispunem de 6 saloane ultra moderne.

Centrul de evenimente dispune de 6 săli spațioase și elegante dotate cu sistem de sonorizare și lounge bar.
De asemenea, vă putem oferi o serie de decorațiuni deosebite, cu ajutorul cărora aducem evenimentelor dumneavoastră un plus de eleganță și stil. Meniurile sunt variate și pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Militari Residence Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor: nunți, botezuri, conferințe și petreceri corporate. Centrul cuprinde 6 saloane cu capacități de la 100 până la 600 de locuri având acces la pacare. Militari Residence Ballroom este conceput dintr-un ansamblu de 2 clădiri, două piscine exterioare, parcare aferentă fiecărei sali, ce oferă posibilitatea organizării tuturor tipurilor de evenimente.

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button