fbpx

Meniu Botez

Descoperă preparatele deosebite din meniul nostru pentru botez.
botezduminica
oferim
chic_nou
opulence_nou
grandor_new
luxury_nou
candy_bar_2022
torturi_noi
elegance_2022
flamboyant_2022
exuberance_2022

***La cerere, va putem oferi si urmatoarele extra servicii:

Candy bar + fructe 500 Euro (50-100 persoane)
Fantana de ciocolata- 4 euro / persoana
Sorbetto- 1,5 euro / persoana
Tort de ciocolata - 5 euro / persoana

Pentru a avea evenimentul dorit asa cum l-ati visat, echipa Militari Residence Ballroom va asigura de flexibilitate si suport in ceea ce priveste alegerea meniului.

Când vine vorba de recepții, sunt alternative din belșug care să mulțumească chiar și cele mai pretențioase gusturi și exigente cerințe. Noi am făcut o selecție și supunem atenției cele mai recente tendințe culinare, pentru a vă asista în planificarea meniului evenimentului dumneavoastră.

Propunerile noastre sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente și metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii. Însă considerăm binevenite orice sugestii și preferinte din partea dumneavoastră. Ne vom opri atenția pentru un moment asupra fiecărui fel de mâncare ce vine să exprime personalitatea mirilor.

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabile. Ati reusit sa ne transformati nunta intr-una de vis. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button