fbpx

Meniu Social si Corporate

Preparate proaspete și gustoase pentru evenimentele tale.

Pachet conferinte Militari Residence Ballroom

Pachet conferinte

Cere acum o oferta personalizata la vanzari@militariresidenceballroom.ro si colegii nostri iti vor pune la dispozitie toate detaliile!

Fii regina balului

Fii Regina Balului la Militari Residence Ballroom! 
Este cel mai mare eveniment al anului scolar si noi avem cele mai cool oferte pentru voi.
V-am pregatit oferte de nerefuzat, cu preparate delicioase, meniuri sitting sau standing si open baruri diversificate, precum si entertainment de calitate. 
Lasati-ne noua grija organizarii petrecerii, voi doar inarmati-va cu o tona de energie si buna dispozitie pentru o super petrecere!

Corporate Year End Party

Vorbim tot anul despre ea si ne apucam de pregatiri din timp pentru ca e cea mai asteptata de catre toti colegii: Petrecerea de sfarsit de an.
HoHoHotararea organizarii petrecerilor de sfarsit de an la @militari residence Ballroom e relative usoara, pentru ca noi dispunem de toate ingredientele: mancare excelenta, pachete de open bar variate, precum si entertainment de calitate. 
Lasa-ne noua grija organizarii petrecerii, voi doar inarmati-va cu o tona de energie si buna dispozitie pentru o super petrecere!

Cere acum o oferta personalizata la vanzari@militariresidenceballroom.ro si colegii nostri iti vor pune la dispozitie toate detaliile!

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button