fbpx

Meniu pentru Nuntă

Descoperă preparatele deosebite din meniul nostru pentru nuntă.
nuntaduminica
oferim
chic_nou
opulence_nou
grandor_new
luxury_nou
torturi_noi
elegance_2022
candy_bar_2022
flamboyant_2022
exuberance_2022

        *Pentru a veni mai aproape de dumneavoastra si a va ajuta in organizarea evenimentului mult visat, echipa Militari Residnece Ballroom isi va arata intotdeauna flexibilitatea in alegerea meniului dorit.

        **La cerere, va putem oferi si urmatoarele extra servicii:

  • Candy bar+fructe 500 euro (50 - 100 persoane)
  • Fantana de ciocolata- 4 euro / persoana
  • Tort - 5 euro / persoana
  • Sorbetto- 1,5 euro / persoana

        Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opere de arta sub indrumarea Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.
        Invitatii dvs vor fi incantati de selectia meniurilor, in combinatii surprinzatoare, avangardiste si extravagante sau clasice si chiar traditionale.

        ***Propunerile noastre sunt mai clasice sau mai avangardiste, cu note autentice de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferite culturi ale lumii. Insa consideram binevenite orice sugestii si preferinte din partea dvs.

        Avansul perceput este de 15% din valoarea contractului, restul sumei de plata recalculandu-se la sfarsitul evenimentului.

        Nu se plateste taxa de inchiriere a salii.

        Serviciile staff-ului de 10% nu sunt incluse in pret.

        Pachetele de bauturi sunt cu consum nelimitat pe toata durata evenimentului indiferent de ora de incepere sau ora de incheiere.

        Va rugam sa accesati pagina noastra de Facebook, unde veti vedea mai multe poze de la evenimentele trecute: https://www.facebook.com/MilitariResidenceBallroom/.

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button