fbpx

Profesionisti in evenimente

Suntem motivați de dragostea și pasiunea noastră pentru evenimente speciale.

DESPRE NOI

Împreună formăm o familie fericită

Militari Residence Ballroom este o locatie de evenimente premium si o atractie
arhitecturala ce merita vazuta, cu un spatiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.

La Militari Residence Ballroom intelegem pe deplin importanta evenimentelor de succes.
Cu o vasta experienta si cu o larga gama de servicii, va punem la dispozitie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionisti,
a caror pasiune si dedicatie pentru evenimente nu cunoaste limite.

Cu o experienta intuitiva si cu o abordare indreptata catre rezultat, noi punem in valoare viziunea dumneavoastra pentru evenimentul mult dorit.
Fie ca este un eveniment traditional, ori basmul visat, o zi speciala cu accente moderne, o nunta fastuoasa sau cu elemente romantice, locatia
noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente, corporate, sociale sau de familie.

Militari Residence Ballroom va asigura servicii de inalta clasa si meniuri ce exploreaza cele mai cunoscute culturi si gastronomii internationale, cu note
personale, autentice, de condimente, ingrediente si metode de gatit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevarate opera de arta sub indrumarea
Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipa profesionista de bucatari si maestri cofetari.

VALORILE NOASTRE

Evenimente organizate cu iubire & pasiune

Dragostea și pasiunea pentru evenimentele private ne-au unit într-o echipă omogenă de oameni creativi, profesioniști, dedicați meseriei. Vă așteptăm în locațiile noastre pentru a vă bucura de evenimente de neuitat.

Mancarea excelenta! Sala Paris este de vis, eleganta! Personalul este exceptional! O servire impecabila. Ati reusit sa ne transformati nunta intruna de vis. Nu a existat nimic de reprosat! Va dorim sa o tineti tot asa si sa va faceti treaba cu acelasi profesionalism cu care ati facut-o in seara asta.

Liviu și Monica

Meniu si servire ireprosabila. Va multumim foarte mult pentru ospitalitate, servicii si atmosfera. Cu siguranta va recomandam si pentru alte evenimente.

Toma Iulia și Alex

Ne felicitam pentru alegerea facuta. Va multumim pentru calitatea serviciilor oferite, pentru ospitalitate, sonorizare si pentru ca ne-ati ajutat sa petrecem cel mai minunat eveniment din viata noastra, botezul micutului nostru Patrick Alexandru.

Alina și Alin Luca

Servicii ireprosabile , o locatie de vis ! Am avut o nunta superba !! Multumim !

Loredana Groman
Loredana Groman

Multumim!!!! pentru organizarea extraordinara la fericitul si minunatul eveniment al copiilor nostrii Adrian & Andreea Zaharia!!!!

neluta zaharia
Neluța Zaharia
Call Now Button